Έναρξη Λειτουργίας Νέων Τμημάτων Μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης

Ο  Δήμος  Πεντέλης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), στο πλαίσιο  της  κοινής προσπάθειας για  την  προώθηση της  συνεχούς επιμόρφωσης των κατοίκων, ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας νέων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, που θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων (Α. Παπανδρέου, 21), όπου και φιλοξενούνται όλες οι δράσεις του Κ.Δ.Β.Μ.

Πιο αναλυτικά:

  • Την Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015, ξεκίνησε το Πρόγραμμα: Βασικά Αγγλικά Α1, συνολικής διάρκειας 50ωρών.
  • Την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015, πρόκειται να ξεκινήσουν τα Προγράμματα: Βασικά Ιταλικά Α1, συνολικής διάρκειας 50ωρών και Ισπανικά για τον Τουρισμό (Α1-Α2), συνολικής διάρκειας 25 ωρών.
  • Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, πρόκειται να ξεκινήσουν τα Προγράμματα: Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής, συνολικής διάρκειας 50ωρών και Αστικοί Λαχανόκηποι, συνολικής διάρκειας 25 ωρών.
  • Τέλος, την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, πρόκειται να ξεκινήσει το Πρόγραμμα: Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες, συνολικής διάρκειας 25 ωρών.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί η έναρξη και των παρακάτω τμημάτων, για τα οποία έχει ήδη συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων: Κινηματογράφος- Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)- Αρωματικά/Φαρμακευτικά Φυτά -Υγεία και Εναλλακτικές Θεραπείες- Υπολογιστικά Φύλλα/Παρουσιάσεις.

ΚΔΒΜ Δήμου Πεντέλης
Δημαρχείο Μελισσίων
Δ/νση: Καλαμβόκη 2Α
Τηλ: 2132050092
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα- Τρίτη-Τετάρτη 10:00-13:00
Πληρ.: κα. Χ. Βαμβακά, Μ. Λάτσιου             

                                          

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (An_16_LitourgiaNeonTmhmatonMathisis.pdf)An_16_LitourgiaNeonTmhmatonMathisis.pdf[ ]118 kB
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies