Συμμετοχή στη δράση "Let's do it Greece" 2012

Εκτύπωση

Ο Δήμος Πεντέλης, πρωτεργάτης στις εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις, ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους εθελοντές της Ελλάδας, μέσα από τη διεθνή εθελοντική καμπάνια "Let's Do It-Greece", την ημέρα κοινής δράσης: Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Σας περιμένουμε την Κυριακή, 14-4-2012  και ώρα 10:00, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ (Λ.Δημοκρατίας – Μελίσσια, πίσω από την εκκλησία)

Το "Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Από τότε το "Let's Do It" έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέτος για δεύτερη φορά θα φιλοξενήσουμε το ''Let's Do It'' στην Ελλάδα με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ''Ώρα για Δράση''.

Επίσης, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΘ (Οργανισμός Πολιτισμού & Άθλησης  Δ.Πεντέλης) θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη δράση μέσα στο δάσος μεημιουργική απασχόληση παιδιών με εργαστήρια ελεύθερης έκφρασης και έκθεση των έργων τους.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Lets do it 2013-penteli.pdf)Lets do it 2013-penteli.pdf[ ]628 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prosklisi_LETS DO IT 2013-Penteli.pdf)prosklisi_LETS DO IT 2013-Penteli.pdf[ ]180 kB

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies