Δενδροφύτευση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Εκτύπωση

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ

Με σύνθημα «Ξανά – Γεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου», η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος – ΠΟΕ-­‐ σε συνεργασία με το Δήμο Πεντέλης, συνδιοργανώνουν δενδροφύτευση για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων .
Η δράση μνήμης θα πραγματοποιηθεί πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης,
την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 και ώρα 11.00 .

Παράλληλα την 18Η Μαΐου οι νεολαίοι της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τρέχουν για τη ζωή, τρέχουν για τη μνήμη, διοργανώνοντας ποδηλατοδρομία στην Αθήνα, με έναρξη το Μουσείο της Ακρόπολης ώρα 17.30 και λήξη το Σύνταγμα. Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία.

19 ΜΑΙΟΥ: Ημέρα Εθνικής Μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, θα τελεστεί μνημόσυνο από το Σύλλογο Ποντίων Μελισσίων στη Κεντρική πλατεία Ελευθερίας (πλατεία Αγ.Γεωργίου) της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, με καταθέσεις στεφάνων και ομιλία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.

Στηρίζουμε τις ρίζες μας, αντιστεκόμαστε, δε λησμονούμε, διεκδικούμε τα αυτονόητα! Η λήθη είναι η καταστροφή μας και ο στόχος του εχθρού! 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ANADASOSI_PONTIOI2013.jpg)ANADASOSI_PONTIOI2013.jpg[ ]44 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (anakoinosi120513_DendrofitefsiMnimisPONTION.pdf)anakoinosi120513_DendrofitefsiMnimisPONTION.pdf[ ]125 kB

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies