Προκηρύξεις

Συλλογή προσφορών για τις “Οικοδομικές εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης”

Το ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για τις “ Οικοδομικές εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης” και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

Συλλογή προσφορών για την Προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος για τις καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου των σχολικών μονάδων Β΄ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης

Το ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος για τις καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου των σχολικών μονάδων Β΄ Βάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Πεντέλης, για το έτος 2019 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

Συλλογή προσφορών για την “Προμήθεια είκοσι έξι σταθερών μεταλλικών κάδων απορριμμάτων εξωτερικών χώρων για επτά σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης”

Το ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Προμήθεια είκοσι έξι (26) σταθερών μεταλλικών κάδων απορριμμάτων εξωτερικών χώρων για επτά (7) σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέληςκαι καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

 

Προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι και την 8/04/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 στο πρωτόκολλο του ΝΠΔΔ, στην διεύθυνση Υψηλάντου 7 & Παναγούλη Μελίσσια Τ.Κ. 15127. Πληροφορίες δίνονται από την έδρα του ΝΠΔΔ στο τηλέφωνο 210 6096930, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, υπεύθυνος κ. Καψάλης Μιχάλης.

Συλλογή προσφορών για την Κατασκευή και τοποθέτηση σιδερένιων κιγκλιδωμάτων στο Γυμνάσιο- Λύκειο Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης

Το ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Κατασκευή και τοποθέτηση σιδερένιων κιγκλιδωμάτων στο Γυμνάσιο- Λύκειο Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

 

Προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι και την 8/04/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στο πρωτόκολλο του ΝΠΔΔ, στην διεύθυνση Υψηλάντου 7 & Παναγούλη Μελίσσια Τ.Κ. 15127. Πληροφορίες δίνονται από την έδρα του ΝΠΔΔ στο τηλέφωνο 210 6096930, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, υπεύθυνος κ. Καψάλης Μιχάλης.

Έγκριση δαπάνης και τεχνικής περιγραφής κατασκευής και τοποθέτησης ξύλινων ντουλαπιών στις αίθουσες διδασκαλίας στο Γυμνάσιο- Λύκειο Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης.

Το ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων ντουλαπιών στις αίθουσες διδασκαλίας στο Γυμνάσιο - Λύκειο Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης.

Προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι και την 1/04/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 στο πρωτόκολλο του ΝΠΔΔ, στην διεύθυνση Υψηλάντου 7 & Παναγούλη Μελίσσια Τ.Κ. 15127. Πληροφορίες δίνονται από την έδρα του ΝΠΔΔ στο τηλέφωνο 210 6096930, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, υπεύθυνος κ. Καψάλης Μιχάλης.

Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies