Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Παράταση χρόνου προκήρυξης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Ο Δήμαρχος Πεντέλης καλεί εκ νέου, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 208/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τους φορείς, συλλόγους και οργανώσεις που υφίστανται και δρουν στο Δήμο Πεντέλης, καθώς και τους δημότες του Δήμου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης», να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους έως την Παρασκευή 14/11/2014 και ώρα 14.00, στο Δήμο Πεντέλης (Δημοτικό Κατάστημα Μελισσίων, Δ/νση: Καλαμβόκη 2Α – 15127 - Μελίσσια, 2ος όροφος, Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων: κα Φυλακτού Σοφία & κα Μπουσίου Ζωή).

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (epanaliptikiEpitropiDiavoulefsis241014.pdf)epanaliptikiEpitropiDiavoulefsis241014.pdf[ ]51 kB

Παράταση Χρόνου Προκήρυξης - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Με την υπ’αριθμ. πρωτ. 23.680/1.10.2014 Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010, καλέσαμε τους φορείς, συλλόγους και οργανώσεις που υφίστανται και δρουν στο Δήμο Πεντέλης, καθώς και τους δημότες του Δήμου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους έως την Παρασκευή 10/10/2014, ώρα 14.00,στο Δήμο Πεντέλης (Δημοτικό Κατάστημα Μελισσίων Δ/νση Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια, 2ος όροφος, Τμήμα Δημοτικών Οργάνων, κ. Φυλακτού, κ. Μπουσίου), εν όψει της πραγματοποίησης του Δημοτικού Συμβουλίου για «Λήψη απόφασης συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης», την Τρίτη 14  Οκτωβρίου 2014, ώρα 19:00.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (EPITROPH DIABOYLEYSHS paratasi 101014.pdf)EPITROPH DIABOYLEYSHS paratasi 101014.pdf[ ]71 kB
Περισσότερα: Παράταση Χρόνου Προκήρυξης - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (αρθ.76 ν.3852/2010)

Ο Δήμαρχος Πεντέλης καλεί τους φορείς, συλλόγους και οργανώσεις που υφίστανται και δρουν στο Δήμο Πεντέλης, καθώς και τους δημότες του Δήμου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους έως την Παρασκευή 10/10/2014, ώρα 14.00,στο Δήμο Πεντέλης ( Δημοτικό Κατάστημα Μελισσίων Δ/νση Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια, 2ος όροφος, Τμήμα Δημοτικών Οργάνων, κ. Φυλακτού, κ. Μπουσίου).

Κάθε ενδιαφερόμενος φορέας θα πρέπει να έχει συσταθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την είσοδό του στην Επιτροπή Διαβούλευσης.

Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται η επωνυμία του φορέα, ο εκπρόσωπός του, καθώς και ο αναπληρωτής του. Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να κατατεθεί και η πράξη σύστασης αυτού.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prokirixiEpitropiDiavoulefsis2014.pdf)prokirixiEpitropiDiavoulefsis2014.pdf[ ]64 kB
Περισσότερα: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (αρθ.76...

Παράταση υποβολής αιτήσεων για την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Η προθεσμία για τη  δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στην  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ParatasiDimotEpitrDiavoulefsis.pdf)ParatasiDimotEpitrDiavoulefsis.pdf[ ]61 kB

Πρόσκληση για ορισμό Εκπροσώπου Δημοτών στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Προκειμένου να συγκροτηθεί η ανωτέρω Επιτροπή παρακαλούνται όσοι από τους εγγεγραμμένους στους Εκλογικούς καταλόγους και στους Ειδικούς Εκλογικούς καταλόγους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης ενδιαφέρονται, να εκδηλώσουν εγγράφως την πρόταση συμμετοχής τους, μέχρι την Παρασκευή 08/02/2013 και ώρα 15.00.

 

Πληροφορίες για την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης μπορείτε να βρείτε στο "Απόφαση ΔΣ διαδικασίας εκλογής Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης"

 

Επισυνάπτεται η έγγραφη επιστολή.

 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ProsklisiGiaEpitrDiavoulefsisProsPolites.pdf)ProsklisiGiaEpitrDiavoulefsisProsPolites.pdf[ ]71 kB
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies