Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδιασμού Δήμου Πεντέλης 2015 - 2019

O Δήμος Πεντέλης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Στρατηγικό  Σχέδιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 στο οποίο:

α. αποτυπώνονται τα χαρακτηριστικά του Δήμου Πεντέλης και των Νομικών Προσώπων του, ως οργανισμών και αξιολογείται η υφιστάμενη κατάσταση,
β. διατυπώνεται το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου Πεντέλης και οι κατευθυντήριες αρχές, που πρέπει να διέπουν τον τρόπο λειτουργίας του και τον τρόπο διοίκησης των τοπικών υποθέσεων, και
γ. προσδιορίζεται η στρατηγική του Δήμου Πεντέλης προκειμένου να επιτευχθεί το όραμά του.

Επισυνάπτονται:

  1. Αναπτυξιακό - Στρατηγικό Όραμα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-2019
  2. Ερωτηματολόγιο ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης

Σχόλια, παρατηρήσεις και  επισημάνσεις μπορούν να αποσταλούν μέχρι και την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με τη σημείωση : «Προτάσεις για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό 2015-2019 του Δήμου Πεντέλης»

 ή και στην ηλεκτρονική φόρμα του δημοτικού ιστότοπου www.penteli.gov.gr στη διαδρομή :

http://www.penteli.gov.gr/index.php/stratigiko-sxedio

 
Η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Ηλ. Διακυβέρνησης & Διαφάνειας είναι στη διάθεσή σας για ερωτήματα στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies