Γραφείο Δημάρχου - Ενημέρωση

Γραφείο Δημάρχου

Διεύθυνση: Καλαμβόκη 2α, ΤΚ:15127, Μελίσσια

Τηλέφωνα: 2132050002 - 2132050003

Φαξ: 2106132333

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δήμαρχο Πεντέλης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Δήλωση της Δημάρχου Πεντέλης για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών

Σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, ανέφερε: 

"Μην μένουμε αμέτοχοι απέναντι στη βία. Στηρίζουμε τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Προτρέπουμε την καταγγελία περιστατικών βίας εναντίων γυναικών, στη γραμμή SOS 15900, της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Καμία δεν πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της το φαινόμενο της κακοποίησης και της βίας".

 

 

Πρωινή συνάντηση Αλκιβιάδη Στεφανή - Δήμητρας Κεχαγιά, ως αποτέλεσμα της επιστολής της Δημάρχου

Αλκιβιάδης Στεφανής: Θα μελετηθεί εκ νέου το θέμα. Δήμητρα Κεχαγιά: Πιστεύω πλέον στη θετική για εμάς έκβαση του θέματος.

Περισσότερα: Πρωινή συνάντηση Αλκιβιάδη Στεφανή - Δήμητρας Κεχαγιά, ως αποτέλεσμα της επιστολής της Δημάρχου

Πλήρης ταύτιση απόψεων Πατούλη- Κεχαγιά στη σημερινή συνάντησή τους

Συμφώνησαν ότι η πτέρυγα Μπόμπολα δεν είναι κατάλληλη για μεταφορά μεταναστών και ότι επιβάλλεται να δώσει η Κυβέρνηση το συνολικό σχέδιό της για το θέμα και να συνεργαστεί με την τοπική αυτοδιοίκηση

Περισσότερα: Πλήρης ταύτιση απόψεων Πατούλη- Κεχαγιά στη σημερινή συνάντησή τους
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies